Exodul minorelor

De cum a venit vacanţa, tinerele liceence au început să se îndrăgostească sau să intre în conflict cu familiile lor. Nu puţine dintre ele au fugit de acasă şi le-au dat de lucru poliţiştilor să le caute cu zilele. În ultima lună, două tinere au fugit de la domiciliu şi au fost aduse acasă cu poliţia.

O minoră de 15 ani a reuşit să-şi pună pe jar întreaga familie timp de trei săptămâni, cât a fost dispărută de acasă.  În 30 iunie fata a hotărât să-şi trăiască viaţa pe cont propriu şi a fugit de la casa bunicilor din satul Voivodeni, comuna Voila, unde îşi petrecea vacanţa. Tatăl fetei a aşteptat câteva zile în speranţa că Daniela N. se va întoarce acasă, fie la domiciliul din Făgăraş, fie la bunici.

Văzând însă că fiica lui nu dă niciun semn de revenire, părintele său a anunţat postul de poliţie din comuna Voila după zece zile de la dispariţie. După mai multe zile de căutări efectuate de oamenii legii, minora de 15 ani a fost găsită de Biroul de Investigaţii Criminale pe raza municipiului Făgăraş. Ea a fost încredinţată familiei de organele de poliţie.

Amanet King Onix
Reno Depo
Monumente funerare
Florian Shaorma
Sumi Agro - Kaishi
Proaspat Alb
Demgy

În 17 iulie, acelaşi birou din cadrul Poliţiei a încredinţat altă minoră familiei. Mihaela Larisa T. de 17 ani a plecat de acasă cu o zi înainte. Ea locuia cu familia în Făgăraş, pe strada Mecanicilor şi părinţii i-au obervat dispariţia în intervalul orar 14.00 – 17.00. Mama fetei a anunţat poliţia, iar a doua zi oamenii legii i-au adus fata acasă.

(Andreea Marga)


Apreciază
Distribuie