Experiențe amețitoare și tururi private licitate în Crama Cetății Făgăraș

foto: Liviu Ardelean

foto: Liviu Ardelean

Ești o persoană curajoasă? Sau poate iubești natura, liniștea? Ori ești fascinat de tehnologia de ultimă generație? Poate te-ai gândit vreodată să pleci spontan în altă țară?

Tinerii din Youth Bank Făgăraș îți oferă șansa, în a treia ediție, să licitezi pentru 15 experiențe inedite, vineri, 22 martie! O licitație propriu-zisă, de la ora 18.00, în Crama Cetății, unde cine oferă suma cea mai mare, câștigă mai mult decât se așteptă.

„După două ediții în care inimile ne-au fost umplute de zâmbete ne-au demonstrat de cât de multe suntem în stare, cum ne putem întrece limitele de la an la an, am crescut o viziune diferită a unei licitații, în care superficialul și materialul sunt înlocuite de momente, vise și dorințe ce stau să prindă viață. Am oferit șansa fiecăruia să nu mai ezite și să trăiască acum”, spun membrii echipei.

În timp ce te distrezi și îți împlinești visul, contribui la dezvoltarea comunității în care trăiești și tu. Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi utilizate pentru a finanța proiecte propuse și implementate de liceenii din municipiu. Dacă una dintre experiențele de mai jos îți sună tentant, e clar – ai planuri mari vineri!

Mindfulness & Bodyfulness pe munte

Dacă vrei să experimentezi transformările pe care centrarea în propriul corp, starea de prezență și respirația conștientă le pot aduce în viața ta, ți-l prezentăm pe George, prietenul nostru și al munților.

O zi în biroul primarului

Pregătește-te să pătrunzi dincolo de aparențe, să descoperi chiar tu răspunsul întrebărilor ce te-au frământat, să-ți petreci o zi în biroul primarului făgărăşean, Gheorghe Sucaciu.

Zumba cu Adrian Manea

Lăsați-vă purtați de ritmurile latine ale orelor de Zumba cu Adrian Manea, într-o ședință altfel, plină de distracție, dans, mișcări aerobice și voie bună.

Fii copilotul unui pilot de curse

Existența clipei următoare devine nesemnificativă când trăiești prezentul, prezentul unei mașini de cel puțin 280 de cai putere în plină cursă. Experimentați adrenalina ca și copilot în dreapta lui Adrian Iliescu, pilot de curse și instructor la Academia Titi Aur.

Tur şi degustare de vin la Crama Bauer  

Cum putem alege vinul care sa ne definească cele mai importante momente? Dacă ți-ai pus întrebarea asta de prea multe ori, îți oferim șansa de a lua parte la un tur privat cu degustarea a trei vinuri la Crama Bauer.

Ședință foto cu Marius Boeriu

În arta fotografică găsim prezentul, prezentul în care, pentru un moment, totul a fost perfect. Rămâneți de neuitat, furând timpului acea clipă perfectă, printr-o ședință foto realizată de Marius Boeriu.

Curs schi

Ai o șansă dublă! 1. Licitezi pentru o lecție de schi cu Diana, instructor de schi în Alpii francezi în iarna abia încheiată.  2. Cunoști un om minunat, care pune o pasiune enormă în tot ce face. Riști să te molipsești de schi și de poftă de viață.

O zi pe platourile de filmare

Proaspat Alb
Monumente funerare
Amanet King Onix
JTTI
Agromar
Demgy
Victoria Federal IFN
Liceul Senchea

Despre farmecul cinematografiei poți vorbi neîncetat: camere, platouri, distribuții și poveste. Însă acum, poți simți fiecare vibrație din vocile actorilor pe platourile de filmare ale unui serial românesc.

Experimentează Realitatea Virtuală

Puteți deveni un erou de acțiune sau poate un personaj de poveste, puteți călători prin spațiu și printre vise la distanțe de o clipitură. Studioul Gateway vă provoacă limitele imaginației în cadrul unei sesiuni de VR, pentru 4 persoane timp de o oră.

Schimbare de look

Nu mai căuta momentul perfect, când tot ce avem e prezentul. Salonul Alex Gulu oferă pentru a doua oară șansa celor ieșiți din tipare să se regăsească într-o schimbare de look prea mult așteptată.

Cupa forțelor terestre

Centrul de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu” te poate desemna pe tine invitatul YouthBank la Cupa forțelor terestre. Trăiește experiența unică de a trage cu arma într-un cadru sigur pentru orice pasionat de senzații extreme. Ai curajul să țintești această experiență?

Backstage Pass concert Smiley

Artistul ne-a făcut mereu să zâmbim prin melodiile sale, prin care învățăm să nu uităm să ne întoarcem acasă și că viața se trăiește dincolo de cuvinte. Astfel, punem la bătaie două bilete VIP,  ce includ un loc în culisele turneului lui Smiley din toamna acestui an.

Tur privat Castelul Bran

Un tur privat al camerelor în care s-au întâmplat propriu-zis legendele cu voievozi este experiența oferită de Castelul Bran anul acesta. Vizitarea unei piese din istorie nu e pe aproape cu trăirea ei, aveți și oportunitatea de a lua cina la Casa de Ceai a Reginei Maria, însoțiți de o persoană dragă.

City Break Budapesta

Descoperă istoria și cultura unuia dintre marile capitale ale Europei, Budapesta. Uită ce însemnă monotonia și descoperă, alături de cineva drag, acest oraș cu aer boem, unde nimic nu te poate opri în drumul tău spre cunoaștere.

Tur și cină la Ferma de biodiversitate Cobor

„Cobor este îmbinarea perfectă de pășuni cu valoare naturală ridicată, conservare a biodiversității, agricultură ecologică, o destinație ideală pentru turism.

Te invităm la o plimbare cu căruța, să descoperi ferma: pensiunea de cai, minunatele șure de stepă și vițeii lor, dealurile acoperite de fâneață colorată, pădurile seculare de stejar și oamenii din comunitate. Cum aerul curat face poftă de mâncare, vom pregăti pentru oaspeții noștri și cina, cu cât mai multe ingrediente locale.

Dacă ți-ai dat seama că nu poți rata evenimentul, îți poți confirma prezența fie prin mail la adresa office@fundatiactf.ro, fie la numărul de telefon 0743 875 272.

Mai multe detalii despre experiențe, aici.


Apreciază
Distribuie