Explozie la Tohan | O persoană a murit, alte două s-au intoxicat cu fum (VIDEO)

O explozie s-a produs în seara de miercuri, 11 august, la un depozit privat de artificii de pe platforma Uzinei Tohan S.A.

O persoană a decedat și alte două sunt intoxicate cu fum.

La momentul producerii deflagrației în depozit se aflau trei persoane. Din nefericire, una dintre acestea a decedat. O altă persoană, intoxicată cu fum, se află acum în ambulanță, urmând a fi transportată la spital, iar cea de-a treia persoană a plecat din această zonă, cel mai probabil din cauză că s-a speriat”, a declarat prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, care s-a aflat la fața locului, împreună cu echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov și ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile învecinate.

ISU Brașov a intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă,  o autocisternă, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de cercetare chimică  și un echipaj pirotehnic.

Amanet King Onix
TMF Copy Center
Monumente funerare

Au fost alertare și serviciile voluntare pentru situații de urgență Râșnov, Bran, Cristian și Vulcan.

Explozia a avut loc la o hala închiriata de o firmă din Săcele care are ca obiect de activitatea producția și comercializarea de artificii la punctul de lucru Tohan.


Apreciază
Distribuie