Fabrica Alufix din Făgăraș a fost cumpărată de o companie ucraineană

foto: Google Street View

Fabrica Alufix de pe platforma industrială din Făgăraș, specializată în producţia de folii de aluminiu, hârtie de copt, pungi şi alte produse de bucătărie şi catering, a fost achiziționată de Biosphere, unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de bunuri de uz casnic, igienă şi produse de uz profesional pentru segmentul away-from-home din Europa de Est şi Asia Centrală.

În procesul de achiziţie, început în vara anului trecut şi finalizat recent, Biosphere a fost asistată legal de avocaţii ONV LAW, specializaţi în tranzacţii M&A.

„Echipa noastră a coordonat tranzacţia internaţională, care s-a încheiat cu succes şi care a avut ca obiect achiziţia întregii afaceri. Am efectuat raportul de due diligence, am întocmit documentele tranzacţiei, am participat la negocieri şi am coordonat activitatea juridică a celorlalte case de avocatură care au oferit suport în jurisdicţiile tuturor filialelor achiziţionate. Aceasta este o investiţie importantă pe piaţa de M&A din România, care devine treptat un hub regional important în Europa de Est”, spune Mihai Voicu, partener ONV LAW, pentru sursa citată.

Monumente funerare
Spalatoria Aqua Carpet
Reno Depo
Agromar
Mobila SH
Victoria Federal IFN

Prin această achiziţie, Biosphere îşi consolidează poziţia pe piaţa globală, extinzându-şi producţia în România.


Apreciază
Distribuie