Fabrica Alufix din Făgăraș a fost cumpărată de o companie ucraineană

foto: Google Street View

Fabrica Alufix de pe platforma industrială din Făgăraș, specializată în producţia de folii de aluminiu, hârtie de copt, pungi şi alte produse de bucătărie şi catering, a fost achiziționată de Biosphere, unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de bunuri de uz casnic, igienă şi produse de uz profesional pentru segmentul away-from-home din Europa de Est şi Asia Centrală.

În procesul de achiziţie, început în vara anului trecut şi finalizat recent, Biosphere a fost asistată legal de avocaţii ONV LAW, specializaţi în tranzacţii M&A.

„Echipa noastră a coordonat tranzacţia internaţională, care s-a încheiat cu succes şi care a avut ca obiect achiziţia întregii afaceri. Am efectuat raportul de due diligence, am întocmit documentele tranzacţiei, am participat la negocieri şi am coordonat activitatea juridică a celorlalte case de avocatură care au oferit suport în jurisdicţiile tuturor filialelor achiziţionate. Aceasta este o investiţie importantă pe piaţa de M&A din România, care devine treptat un hub regional important în Europa de Est”, spune Mihai Voicu, partener ONV LAW, pentru sursa citată.

Brands Outlet
Speedy Pizza
Senchea - oferta scolarizare 2023-2024
Spalatoria GPC
Balan Tour
Monumente funerare
La Turcu
Amanet King Onix

Prin această achiziţie, Biosphere îşi consolidează poziţia pe piaţa globală, extinzându-şi producţia în România.


Apreciază
Distribuie