Făgăraș: cărțile de identitate se eliberează și duminică, în ziua votului

Angajații Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor (SPCLEP) Făgăraş vor avea program prelungit cu ocazia alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie 2019.

Pentru eliberarea actelor de identitate, persoanele cu drept de vot – care nu dețin sau au un act de identitate cu termen de valabilitate expirat – se pot prezenta la ghișeu în următoarele intervale orare:

  • sâmbătă, 9 noiembrie, între orele 8 – 16
  • duminică, 10 noiembrie, între orele 7 – 21.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Făgăraș, același program este valabil și în perioada 23 – 24 noiembrie 2019, când va avea loc al doilea scrutin pentru alegerile prezidențiale.

În zilele obișnuite de lucru, programul SPCLEP este următorul:

Proaspat Alb
Mobila SH
Demgy
Florian Shaorma
Amanet King Onix

Contravaloarea eliberării cărții de identitate este de 7 lei și se achită, doar în perioadele menționate, la ghișeul Serviciului de Evidență a Persoanelor, situat la parterul Casei de Cultură. De asemenea, poate fi achitată online.

Cartea de identitate provizorie va fi eliberată în cazul în care cetățenii nu pot prezenta anumite documente (certificate de stare civilă, dovezi cu privire la domiciliu, etc.), dar este absolut necesar cel puțin unul.

Atenție, în acest caz se vor depune și 4 fotografii de 3 cm (tip buletin) și o taxă de 1 leu, achitată la fel ca în cazul cărților de identitate.


Apreciază
Distribuie