FĂGĂRAȘ | Cum începe școala în fiecare unitate de învățământ

foto: digi24.ro

Inspectoratul Școlar Județean a aprobat și publicat scenariile după care fiecare unitate de învățământ din județ își va desfășura activitatea începând de luni, 14 septembrie, în contextul pandemiei provocate de COVID-19.

Potrivit documentului, cursurile din toate colegiile și liceele din Făgăraș se vor desfășura parțial în școli și parțial on-line. Excepție face Liceul Teologic Ortodox Sf. Constantin Brâncoveanu, unde toate orele se vor ține în clase.

Tot în clase se vor afla și elevii Școlii gimnaziale Ovid Densușianu precum și cei de la Școala Gimnazială nr. 4 din Făgăraș, instituții de învățământ cărora li s-a aprobat scenariul verde.

Și grădinițele din municipiu au primit undă verde pentru a-i primi pe copii în săli.

Reamintim că, potrivit informațiilor oficiale publicate luni, 7 septembrie, de Ministerul Educației și Institutul Național de Sănătate Publică, rata de incidență a cazurilor confirmate de COVID-19 în Făgăraș era de 0,78 la mia de locuitori.

Proaspat Alb
Monumente funerare
JTTI
Fantanita Craiesei

În județul Brașov, trei instituții de învățământ își vor desfășura orele exclusiv on-line deoarece se află în scenariul roșu, potrivit listei aprobate de Inspectoratul Școlar Județean Brașov.

Detalii despre scenariile aprobate pentru toate școlile și grădinițele din județ se găsesc aici: Hotărârea IȘJ Brașov


Apreciază
Distribuie