Făgărășeanul Marcel Drăguț, locul II la „Jocurile Mondiale ale pompierilor”

Trei pompieri din cadrul ISU Brașov au urcat pe podium la „Jocurile Mondiale ale pompierilor” care sunt în desfășurare în Portugalia, la Lisabona.

„World Firefighers Games” este o competiție în care pompierii profesioniști, paramedici și pompieri voluntari din mai multe țări concurează la diferite probe pentru a-și testa abilitățile și pentru a face schimb de experiență pentru dezvoltarea bunelor practici în domeniul situațiilor de urgență.

La categoria de vârstă 35 – 39 ani, făgărășeanul Marcel Drăguț a obținut locul II la proba „Săritura în lungime cu elan”.

Plt. adj. Marcel Drăguț a practicat judo în copilărie, iar în Școala Militară a practicat cu pasiune atletismul. Începând din anul 2005 a fost prezent constant pe podium la competițiile interne ale pompierilor, proba sa preferată este „Săritura în lungime cu elan”.

Alte rezultate obținute de pompierii brașoveni:

Lt. Sandu Istrate s-a clasat pe locul al III-lea la proba „Cel mai puternic pompier” și la proba „Alergare de viteză pe distanța de 100 m”. Pompierul brașovean a reușit și un loc II la proba „Alergare de viteză pe distanta de 200 m”.

Lt. Sandu Istrate este pasionat de sport de mai bine de 18 ani și de 12 ani participă la competiții de specialitate ale pompierilor. De-a lungul celor 12 ani, ofițerul a obținut locuri fruntașe la majoritate competițiilor la care a participat, se arată în comunicatul ISU Brașov.

Autopel
Amanet King Onix
UPRUC-CTR
Florian Shaorma
Monumente funerare
Spalatoria GPC

La categoria de vârstă sub 35 ani, la proba „Săritura în înălțime” sg. maj. Marius Gâțeiu a obținut locul al II –lea și locul al IV –lea la „Săritura în lungime” .

Sg. maj. Marius Gâțeiu este un tânăr pompier încadrat la Detașamentul 1 de pompieri Brașov. Prin pregătirea continuă, seriozitate și ambiție a reușit de cele mai multe ori să confirme forma fizică bună. Iubește să facă sport încă din copilărie și își dorește să participe la cât mai multe competiții.

 

foto: ISU Brașov


Apreciază
Distribuie