Făgărășeanul Pepe/Daniel Ignat a zguduit scena de la Vocea României (VIDEO)

Daniel Ignat, cunoscut drept Pepe în comunitatea făgărășeană, a impresionat juriul de la Vocea României.

Solitul trupei tribut The Rock a reușit să întoarcă două scaune cu piesa „Back in Black” a formației AC/DC. Denis Roabeș (The Motans) a fost primul care s-a întors, urmându-l și Tudor Chirilă (Vama).

În cadrul show-ului difuzat de PRO TV, Daniel a mărturisit că are probleme cu auzul, pe care a reușit să le depășească și continuă să cânte în concerte pe care le susține atât în România, cât și în străinătate.

„Îmi pare foarte rău pentru problema ta de sănătate, dar eu mi-am adus aminte de o chestie: găsește ceea ce iubești și las-o să te omoare. Mie mi se pare fascinant că n-ai falsat deloc. Ai fost acolo. Și pe lângă toate lucrurile astea, a fost energie all the way (trad. tot drumul)”, a declarat juratul Denis.

Demgy
Florian Shaorma
True Energy
Amanet King Onix
Qi Meridian

Daniel a spus că se ghidează după principiul „primul venit, primul servit, însă nu întotdeauna funcționează”. Făgărășeanul l-a ales, astfel, pe Tudor Chirilă ca antrenor, spre dezamăgirea lui Denis, care se ridicase încântat de pe scaun, crezând că urmează să fie ales.

Înainte de a începe să cânte rock, Daniel Ignat a activat în presă, radioul fiind prima lui dragoste. Vocea i-a fost ascultată la Radio Star, Nova FM, dar și la Realitatea FM din București.


Apreciază
Distribuie