Vocea României cu Daniel Ignat, numărul 1 în audiențe (VIDEO)

foto: Daniel Ignat Official

Ediția de vineri seară a emisiunii Vocea României, în care făgărășeanul Pepe/Daniel Ignat a zguduit scena, a fost lider de audiență.

La nivelul întregii ţări, show-ul difuzat de PRO TV, în care Daniel i-a convins pe Denis Roabeș (The Motans) și Tudor Chrilă (Vama) să întoarcă scaunele cu piesa „Back in Black” a formației AC/DC, a fost urmărit de 1,3 milioane de români, potrivit Pagina de Media.

Aproape 700.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit mărturisirea făcută de făgărășean despre pasiunea sa și problemele de auz pe care le are: „Iubesc să cânt, e pasiunea mea. Nu m-aș imagina trăind fară muzica și lucrul asta niciodată nu a fost mai evident ca atunci când am primit un diagnostic cum că urmează să-mi pierd auzul. Am proteze în urechi, fară protezele astea e aproape liniște. Acum aud foarte multe păsărele, foarte multe sunete, însă când le dau jos e liniște”.

Daniel Ignat l-a ales pe Tudor Chirilă să-i fie antrenor, spre dezamăgirea lui Denis, care se ridicase încântat de pe scaun, crezând că el va fi ales.

Florian Shaorma
True Energy
Spalatoria GPC
Autopel
Amanet King Onix
JTTI
Belvedere - revelion 2023

Înainte de a începe să cânte, solistul trupei tribut The ROCK a activat în presă, radioul fiind prima lui dragoste. Vocea i-a fost ascultată la Radio Star, Nova FM, dar și la Realitatea FM din București.


Apreciază
Distribuie