Făgărașul, din nou fără curent electric

Municipiul Făgăraș este din nou în întuneric, pentru a doua seară consecutiv.

UPDATE 2

Situația a fost remediată… deocamdată.

UPDATE 

A avut loc primul incident din cauza lipsei electricității. O tânără a fost la un pas de a fi lovită de un taxi. Detalii, aici.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O nouă avarie la rețeaua de electricitate a apărut, sâmbătă, în jurul orei 21.00. Consumatorii casnici de pe mai multe străzi sunt afectați, iar iluminatul public nu funcționează în tot orașul.

Problemele vin la nici 24 de ore de la o altă avarie majoră, semnalată vineri noaptea și remediată între timp.

curatare tapiterie
Demgy
Amanet King Onix
Agromar
Victoria Federal IFN

Făgărășenii se plâng pe rețelele de socializare că este mai rău decât în vremea comunismului și că nimeni nu-i despăgubește pentru aparatele electronice și electrocasnice care se defectează din cauza fluctuațiilor de curent electric.

„Pentru cei ce-l plâng pe Ceaușescu, Electrica se pare că ne-a făcut program de seară la lumânare”, „Cam des… e inacceptabil! E chiar bătaie de joc”, „Nimeni nu știe nimic, nimeni nu face nimic. Ne trezim într-o zi că rețeaua pică de tot și ne întoarcem la lumânare”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor.

Oamenii spun că sesizează continuu furnizorul de electricitate, însă nu primesc un răspuns concret despre cauzele defecțiunilor tot mai dese și mai grave.

Reprezentanții Electrica Transilvania Sud nu știu, nici de această dată, când va fi remediată problema. Principalul acționar al companiei este statul român, prin Ministerul Energiei.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie