Făgărașul, reprezentat la cel mai mare eveniment de înot juvenil

Făgărașul va fi reprezentat și anul acesta la cel mai mare eveniment sportiv de înot juvenil, într-un concurs tradițional din județul Brașov. 

13 copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani vor participa la Cupa Hyperion din 8-9 decembrie. Tinerii vor înota la probele de 50 m spate/liber, 100 m spate/delfin/bras/liber și la mult așteptatele ștafete de 4×50 m liber și 4×50 m mixt.

„Înotăm cu emoție și bucurie la acest concurs și obiectivul este să ne oferim o experiență frumoasă, să descoperim noi trăiri și să vedem la lucru campionii României de mâine. Suntem fericiți și onorați să fim acolo și să ne întrecem pe noi. Mulțumesc anticipat părinților și copiilor pentru încrederea acordată în formarea echipei de înot SportAUR Făgăraș. Cu toate greutățile întâmpinate facem tot ce putem să înotăm cât mai bine, să ne depășim recordurile personale și să învățăm de la cei mai buni. Drumul nostru este anevoios, dar incredibil de frumos și energizant”, spune antrenorul acestora, profesorul de sport Aurelian Curticăpean.

Tractari auto
Dedienne - responsabil calitate
Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Eve
Monumente funerare

433 de sportivi de la 27 de cluburi din România vor participa la Cupa Hyperion.


Apreciază
Distribuie