Făgărașul, scenă teatrală

Eveniment dedicat copiilor, în special, în premieră la Făgăraș. Casa de Cultură scoate teatrul pe străzile din trei cartiere, între 8 și 10 septembrie 2017.

Prima ediție a evenimentului “Teatru de stradă în cartierele făgărășene” se va desfășura simultan în cartierele Tudor Vladimirescu, 13 Decembrie și Câmpului (zona ANL), între orele 15.00-20.00.

“Anul viitor vom alege alte cartiere, dar pentru această primă ediție am ales aceste cartiere pentru că sunt foarte mulți copii, iar evenimentul este chiar înainte de începerea școlii și copiii se mai pot distra“, spune managerul Casei Municipale de Cultură, Diana Gribincea Popa.

Spectacole de teatru, concursuri de cultură generală, ateliere de creație, spectacole de mimă și magie, oameni îmbrăcați în păpuși, trupe de dans din Făgăraș și Brașov sunt pregătite pentru copiii făgărășeni.

Mobila SH
Agromar
curatare tapiterie
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Sezar Forest - soferi profesionisti
JTTI

Actorii care vor juca pe străzile orașului vin de la teatrele Museion și Arlechino din Brașov, Teatrul din Sighișoara și teatrul PlayHood din București. Spectacolele de mimă vor fi jucate de actorul George Ciolpan.

Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.


Apreciază
Distribuie