Făgăraşul şi Rupea, în top 5 locuri care trebuie văzute

foto: bunaziuafagaras.info

Site-ul de călătorii Imperator Travel a întocmit un top 5 al locurilor mai puţin vizitate, din Ardeal, dar care trebuie neapărat văzute. Făgăraş şi Rupea ocupă locurile 3 şi 4 în articolul publicat azi, 16 august, de site-ul menţionat mai sus.

Oraşul nostru este recomandat pentru Munţii Făgăraş, celebra şosea Transfăgărăşan şi, bineînţeles, pentru “cetatea impunatoare, cu o importanţă istorică mare. Aici s-a refugiat doamna Stanca, soţia lui Mihai Viteazul”, se arată în articolul de pe site. Autorul articolului ne reaminteşte, însă, şi faptul că spre deosebire de alte oraşe transilvănene, Făgăraşul nu a fost transformat pentru a ajunge în era actuala.

Celălalt oraş care ar trebui să primească mai multă atenţie este Rupea. Aici se află “una dintre cele mai impozante cetăţi ale României, restaurată acum câţiva ani, reintrând în patrimoniul turistic. De departe, cetatea este cu adevărat spectaculoasă. Locaţia este superbă. Şi sper că cetatea va renaşte cu adevărat”, scrie site-ul de travel.

Firma servicii renovare
Victoria Federal IFN
Spalatoria Aqua Carpet
Mobila SH
Reno Depo
Agromar

Topul este completat de Oradea, Alba-Iulia si Lacul Rosu.


Apreciază
Distribuie