FC Avrig a promovat în Liga a III-a

Un parcurs excelent pentru avrigeni în ediţia de campionat care tocmai s-a încheiat. Aceasta şi pentru faptul că FC Avrig a reuşit doar victorii şi egaluri, însă nicio înfrângere.
Echipa lui Ştefan Mereş a câştigat cu 3–1 barajul pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon naţional după ce a învins, la Slatina, pe Hidro Rm. Vîlcea. Victoria aceasta vine după alte meciuri extrem de bune pe care echipa avrigeană le-a disputat de-a lungul campiontului.
Aşadar, judeţul Sibiu are din nou o echipă în Liga a III-a, după ce, în ediţia precedentă de campionat, au dispărut Gaz Metan II şi FC Cisnădie, acum campioana judeţeană en-titre, FC Avrig, şi-a câştigat dreptul de a juca în al treilea eşalon, după ce a învins, pe Hidro Rm. Vîlcea, în barajul de promovare, care s-a desfăşurat la Slatina. Vâlcenii au deschis scorul în debutul întâlnirii, dar Avrigul a avut puterea să revină şi să întoarcă rezultatul, punctând de 3 ori până la final.
Primii care au înscris au fost cei de la Hidro Râmnicu Vâlcea, prin Octavian Marinescu (minutul 11). La pauză însă, scorul era egal, datorită golului reuşit de avrigeanul Ionuţ Simion. În repriza a doua avrigenii au mai înscris de două ori, prin Petrişor Petrescu (minutul 73) şi Bogdan Frăţilă (minutul 82), pecetluind astfel o frumoasă victorie şi promovarea în eşalonul superior.
Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri ce l-a avut la centru pe binecunoscutul Sebastian Colţescu. Echipa a terminat ediţia trecută de campionat cu 52 de puncte, la 9 puncte distanţă de următoarea clasată (Sparta Mediaş) şi fără a înregistra măcar o înfrângere.

(Alexandru Socaciu)

Victoria Federal IFN
Demgy
Monumente funerare
Amanet King Onix
Sumi Agro - Shigeki
BPM - excavatorist
Mobila SH

Apreciază
Distribuie