Femeie accidentată grav, la Ucea. A intervenit elicopterul SMURD

sursa foto: Info Trafic Făgăraș

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost accidentată grav de o mașină, la Ucea. A intervenit și elicopterul SMURD.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Făgăraș.

„La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD si elicopterul SMURD. În urma accidentului, victima de sex feminin, în vârstă de aproximativ 40 de ani a suferit o fractură dechisă la unul din membrele inferioare si un traumatism cranio cerebral si este constientă. S-a intervenit pentru acordarea asistentei medicale, iar victima a fost transportată la Spitalul din Fagaras pentru ingrijiri de specialitate si investigatii medicale, de catre echipajul SMURD”, potrivit ISU Brașov.

Accidentul rutier a avut loc joi, în jurul orei 12:00. Potrivit polițiștilor, victima traversa DN 1 prin loc nepermis în momentul impactului.

„Un autoturism, care circula dinspre Sibiu către Brașov, a surprins și accidentat un pieton aflat în traversarea străzii, printr-o zonă nepermisă. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a pietonului, pentru care se acordă sprijin medical de specialitate. La fața locului se află direcționată o echipă de cercetare, formată din polițiști rutieri și criminaliști, care desfășoară cercetari în vederea lămuririi circumstanțelor și condițiilor în care s-a produs accidentul, activități ce se efectuează în cadrul dosarului de cercetare penală întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie