Femeie de 80 de ani accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie de 80 de ani din Făgăraş a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni din oraş. Teribilul accident s-a petrecut în urmă cu câteva zile, pe strada Doamna Stanca. Potrivit anchetatorilor, citaţi de cms. şef Claudiu Bulborea, accidentul s-a petrecut în dreptul imobilului cu nr. 42, unde se află un loc marcat pentru traversarea pietonilor.

Vinovat de producerea accidentului se face un bărbat de 45 de ani din Hârseni. Acesta circula la volanul unui autovehicul marca Dacia pe strada Doamna Stanca spre strada Titu Perţia.

Conform poliţiştilor, bărbatul a surprins-o pe femeie pe trecerea de pietoni, iar în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a acesteia. O ambulanţă a transportat-o pe victima la Compartimentul de Primiri Urgenţa din cadrul Spitalului municipal.

Demgy
Mogaldea Therapy
Amanet King Onix
JTTI
Florian Shaorma
Fantanita Craiesei
Spalatoria GPC

În urma investigaţiilor a rezultat un traumatism sever, mai exact o fractură cu deplasarea peroneului drept. Şoferul a fost testat cu cu aparatul etilotest, însă s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a dispus deschiderea unui dosar de cercetare.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

Comentariile sunt închise.