Femeie din Victoria, lovită în față de către soț. Ordin de protecție, emis de polițiști

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru violență în familie.

Oamenii legii au fost sesizați de către o femeie din orașul Victoria cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie, sâmbătă, în jurul orei 10.00.

„Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 26 august 2022, în jurul orei 23.30, pe fondul unor discuții contradictorii, soțul femeii în cauză ar fi agresat-o fizic pe aceasta, lovind-o în zona feței. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile față de bărbat”, potrivit IPJ Brașov.

Senchea - oferta scolarizare 2023-2024
Amanet King Onix
La Turcu
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Spalatoria GPC

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


Apreciază
Distribuie