Festivalul de Film se va ţine şi anul acesta la Victoria

Prima ediţie, din august 2013, a Festivalului de Film din oraşul Victoria s-a bucurat de un succes nesperat. Organizatorii (Asociaţia ,,Victoria Art”, Consiliul Local Victoria şi Primăria Victoria) vor să repete figura şi anul acesta. Cu mici deosebiri de organizare faţă de ediţia-pilot, cea de anul acesta se va desfăşura între 26 şi 29 iunie.

Victoria
Victoria

Responsabilă de organizarea evenimentului de la Victoria este în principal Asociaţia ,,Victoria Art” condusă de actorul Andrei Morariu. Dacă anul trecut acesta a gândit un festival doar de prezentare a peliculelor, anul acesta el va fi unul cu concurenţă acerbă între filmele produse după 1 ianuarie 2012.

E un festival competiţional, care presupune că fiecare se poate înscrie cu un scurt metraj sau un documentar. Înscrierea se face pe site-ul www.victoriafilmfestival.ro până la data de 1 mai.

Proaspat Alb
JTTI
Monumente funerare
Florian Shaorma
Spalatoria GPC
Agromar

Prin cel puţin două selecţii vor trece peliculele înscrise în concurs, pentru ca la final cele mai bune dintre ele să fie premiate cu bani şi trofee, respectiv premiul pentru cel mai bun scurt metraj şi premiul pentru cel mai bun documentar. La final se va acorda şi un premiu al publicului.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie