Festivalul folcloric „Florile Oltului” de la Avrig

Avrigenii, cu mic cu mare, se pregătesc de sărbătoare! Au şi de ce, mai ales că în perioada următoare se desfăşoară un festival folcloric, unul cu o tradiţie aproape jubiliară.

Ansamblul folcloric „Purtata Avrigului”, împreună cu Primăria şi Consiliul Local, Casa de Cultură şi Biblioteca Oraşului Avrig, Centrul pentru Informare turistică şi Asociaţia Prietenii Avrigului organizează cea de-a 42-a ediţie a Festivalului Folcloric „Florile Oltului”.

Festivalul se desfăşoară sâmbătă şi duminică, 13-14 iulie, unde invitaţii şi interpreţii de muzică populară vor garanta distracţia şi voia bună pentru toţi cei prezenţi. Dintre cei care vor urca pe scena de la Avrig se regăsesc şi o serie de formaţii şi ansambluri folclorice cunoscute din Răşinari, Drăguş, Maramureş, Cuj, Bradu, Dârlos, Scoreiu, Arpaşu sau Turnu Roşu.

Festivalului „Florile Oltului” îşi deschide porţile în cele două zile de festival cu începere de la orele 18.00 şi se va desfăşura în Piaţa „Gheorghe Lazăr” din centrul Oraşului Avrig.

Monumente funerare
Demgy
Cabinet ORL
Amanet King Onix
JTTI
Second hand & outlet

Din program nu vor lipsi Ansamblul Folcloric Purtata Avrigului şi interpreţi cunoscuţi de muzică populară din zona Avrigului. Organizatorii promit un spectacol de excepţie, nu vor lipsi nici voluntarii festivalului care vor asigura buna desfăşurare a evenimentelor.

alexandru.socaciu@bunaziuafagaras.info


Apreciază
Distribuie