Filmul „Pup-o, mă!”, proiectat la Făgăraș în prezența actorilor

foto: imdb.com

Comedia românească a anului, în regia Cameliei Popa, ajunge la Făgăraș.

foto: imdb.com

Proiecția de gală a filmului „Pup-o, mă!” va avea loc în prezența actorilor principali – Jojo, Văru` Săndel, Bebe Cotimanis, Cosmin Seleși și Alin Panc – la Casa de Cultură, duminică, 25 noiembrie, de la ora 19.00. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 0268 211929, apoi ridicate cu o oră înainte de începerea filmului, sau pot fi achiziționate on-line – aici. Prețul unuia este 13 lei.

„Am vrut să fac un film pentru bucuria oamenilor, cu iz de comedie românească veche, care să intre direct în sufletele lor. Pup-o, mă! e un film senin și amuzant, vorbit în cel mai pur grai ardenelesc, a cărui acțiune se întâmplă într-un peisaj minunat. Se vede țara asta frumoasă, așa cum e ea, nu întunecată, nu gri și în niciun caz tristă”, spune regizorul Camelia Popa.

Comedia, filmată într-un sat din Cluj, redă perfect spiritul optimist al românului care are o soluție pentru orice situație și face haz de necaz. Este povestea a trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii, dar care n-au avut prilejul să coboare în sat, de la stână, să pupe o mândră. Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec ziua cu oile și câinele Bobiță.

Cabinet ORL
Monumente funerare
Demgy
Proaspat Alb
Fantanita Craiesei
Second hand & outlet
Florian Shaorma

Când iși pierd orice urmă de speranță, două „zâne” de la capitală își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat… Apare și-un strigoi, apare și-o pușcă, dispare o mașină…


Apreciază
Distribuie