Filmul „Pup-o, mă!”, proiectat la Făgăraș în prezența actorilor

Comedia românească a anului, în regia Cameliei Popa, ajunge la Făgăraș.

foto: imdb.com

Proiecția de gală a filmului „Pup-o, mă!” va avea loc în prezența actorilor principali – Jojo, Văru` Săndel, Bebe Cotimanis, Cosmin Seleși și Alin Panc – la Casa de Cultură, duminică, 25 noiembrie, de la ora 19.00. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 0268 211929, apoi ridicate cu o oră înainte de începerea filmului, sau pot fi achiziționate on-line – aici. Prețul unuia este 13 lei.

„Am vrut să fac un film pentru bucuria oamenilor, cu iz de comedie românească veche, care să intre direct în sufletele lor. Pup-o, mă! e un film senin și amuzant, vorbit în cel mai pur grai ardenelesc, a cărui acțiune se întâmplă într-un peisaj minunat. Se vede țara asta frumoasă, așa cum e ea, nu întunecată, nu gri și în niciun caz tristă”, spune regizorul Camelia Popa.

Comedia, filmată într-un sat din Cluj, redă perfect spiritul optimist al românului care are o soluție pentru orice situație și face haz de necaz. Este povestea a trei ciobani deja trecuți de vârsta însurătorii, dar care n-au avut prilejul să coboare în sat, de la stână, să pupe o mândră. Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec ziua cu oile și câinele Bobiță.

Când iși pierd orice urmă de speranță, două „zâne” de la capitală își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat… Apare și-un strigoi, apare și-o pușcă, dispare o mașină…


Apreciază
Distribuie