Copilul care a uimit România, pe scena Balului de Crăciun din Făgăraș

foto: captură video PRO TV

foto: captură video PRO TV

Rareș Florescu, copilul care a impresionat cu vioara sa întreaga țară, la Românii au Talent, vine la Făgăraș.

Tânărul de 14 ani care spune că nu vrea să părăsească România, chiar dacă a cucerit Franța, Italia, Bulgaria, Turcia și Grecia, va concerta pe scena Balului caritabil de Crăciun, care se va desfășura la Casa de Cultură pe 21 decembrie, de la ora 17:00.

Toți banii care vor fi donați în cadrul evenimentului vor fi folosiți pentru dotarea secției de Pediatrie a Spitalului Municipal și pentru sprijinirea a 32 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, care provin din familii cu o situație financiară dificilă. De asemenea, toată suma strânsă din vânzarea biletelor  – disponibile la sediul Casei de Cultură  va fi direcționată spre aceleași cauze umanitare.

„Prima cauză vine în continuarea proiectului «Aproape de copii – Mobilier nou la pediatrie, Bikeathon 2018», unde ne dorim să ajutăm la asigurarea unui climat cât mai plăcut pentru copiii care, din nefericire, ajung să fie internați la secția de pediatrie a Spitalului Municipal Dr. Aurel Tulbure Făgăraș. Cea de-a doua cauză vine în sprijinul unui număr de 32 de copii din Rodbav, care provin din familii sărace. Împreună cu Cutiuţa Călătoare, noi vom fi Moş Crăciun pentru ei”, spune coordonatorul voluntarilor campaniei „Dăruiește bucurii”, Alex Luca.

Second hand & outlet
Monumente funerare
Cabinet ORL
Demgy
Proaspat Alb
Florian Shaorma
JTTI

Donații se pot face și on-line, aici, prin intermediul platformei pusă la dispoziție de Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Partener oficial al evenimentului – Star FM (90,2 FM).

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie