Scrisoarea care a topit inimile pompierilor brașoveni

foto: ISU Brașov

Pompierii brașoveni au primit o scrisoare, de la un admirator secret, care le-a topit inimile.

Mesajul scris de o tânără, destinat „îngerilor de pe pământ”, a fost lipit pe ușa Detașamentului 2 din municipiul Brașov.

„Dragi salvatori, nu pot spune decât «RESPECT». Pentru mine, voi cei de la SMURD și Ambulanță sunteți «îngerii de pe pământ». Meritați toate respectele și toată iubirea de pe lume. Practic vă sacrificați viețile pentru a ne salva pe noi, victimele, chiar dacă în spate sunt familii pe care le iubiți și pentru care trăiți. Voi sunteți cei care fac tot posibilul ca să ne salvați. […] Dumnezeu să vă ocrotească și să vă dea harul de a învinge frica. Vă iubesc”, sunt cuvintele așternute pe foaie de adolescenta care nu și-a dezvăluit identitatea.

Cadrele militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost impresionate și au agățat plicul în bradul de Crăciun din incinta instituției.

Demgy
Firma servicii renovare
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Victoria Federal IFN
Agromar

„Indiferent cât de obosiți, înghețati, extenuați sau marcați de vreo intervenție se întorc la bază salvatorii, în momentul în care găsești o scrisoare ca aceasta lipită pe ușă toate acestea trec, și sufletul îți plânge de fericire! Dragostea, aprecierea și respectul pe care le primim din partea semenilor noștri sunt mulțumirea noastră cea mai mare”, mărturisesc pompierii.

Militarii i-au mulțumit tinerei într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a inspectoratului și au asigurat-o că vor fi mereu prezenți pentru ea și restul cetățenilor, că nu se vor da în lături de la nimic și vor face tot ce le stă în putere pentru a salva vieți. Aceștia mai spun că „dacă îți faci curaj și vrei să te desconspiri, te așteptăm să ne cunoști”.


Apreciază
Distribuie