Noaptea jocurilor de societate, la a doua ediție

Această știre s-a auzit prima dată la Star FM (90,2 FM)

Clubul Sportiv Țara Făgărașului (CSTF) organizează cea de-a doua ediție a evenimentului Board Games Nights. Aceasta va avea loc în incinta Sălii Mici a Casei Municipale de Cultură din Făgăraș, în 21 și 22 Decembrie.

La eveniment sunt așteptați oameni de toate vârstele, dornici să afle ce sunt jocurile de societate și să își petreacă timpul într-o atmosferă plăcută, în prag de sărbători. Intrarea este liberă, iar accesul va fi permis de la ora 18:00, în ambele zile.

„Vom avea o gamă variată de jocuri de societate pe care participanții la eveniment le pot încerca, dar vom fi bucuroși ca oamenii să contribuie la «colecția de jocuri» și să ne surprindă cu propriile jocuri interactive. Prin acest eveniment dorim să-i aducem pe făgărășeni împreună într-o interacțiune față-n față și să le punem la încercare imaginația și calitățiile strategice sau cele de negociere”, spune Victor Porancia, membru CSTF.

Proaspat Alb
Reno Depo
Demgy
Monumente funerare
Mobila SH
BPM - excavatorist
Victoria Federal IFN

Participanții vor putea să își aducă mâncare și băuturi non-alcoolice, dar vor trebui să respecte niște reguli simple de ordine interioară pentru ca evenimentul să decurgă conform așteptărilor.

Prima ediție de Board Games Nights s-a bucurat de prezența a peste 30 de persoane de diferite vârste. Anul acesta, la fel ca cel trecut, partenerul principal al evenimentului este Casa Municipală de Cultură.


Apreciază
Distribuie