Fonduri europene pentru microîntreprinderi, anunțate de Camera de Comerț și Industrie Brașov

foto: Pixabay.com

Camera de Comerț și Industrie Brașov anunță microîntreprinderile, inclusiv cele de tip start-up, că pot beneficia de noi fonduri europene nerambursabile.

Este vorba de un program pentru firmele din Regiunea Centru. Cererile de finanțare depuse în prima lună vor fi direct contractate dacă obțin cel puțin 90 de puncte.

„Alocarea financiară corespunzătoare acestui apel este de 27 de milioane de euro. Valoarea minimă eligibilă a finanțării nerambursabile solicitată este de 25.000 de euro. Valoarea maximă eligibilă a finanțării nerambursabile solicitată este de 200.000 de euro, iar valoarea maximă eligibilă a finanțării nerambursabile solicitată pentru start-up-uri este de 100.000 euro”, a precizat reprezentantul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Marc Stanciu, pentru Radio România Brașov.

Mobila SH
Proaspat Alb
Demgy
Reno Depo
Victoria Federal IFN

Eligibile sunt cheltuielile pentru adoptarea tehnologiilor digitale în vederea îmbunătățirii activității, dezvoltarea soluțiilor ce include inteligențe artificiale simple, dezvoltarea comunicării digitale cu clienții și furnizorii și instruirea în vederea utilizării acestora.


Apreciază
Distribuie