FOTO | Tabără inedită pentru membrii „Clubului copiilor brâncoveni”

35 de copiii de la „Clubul copiilor brâncoveni” al Bisericii Sf. Nicolae – Brâncoveanu din Făgăraș au avut parte, săptămâna trecută, de o experiență inedită: o tabără organizată special pentru ei.

Totul a început duminică, la Liturghia oficiată la biserica gazdă, urmată de prezentarea taberei în fața comunității și primele jocuri. Apoi, copiii au plecat apoi însoțiți de voluntari și de părinți la locația taberei, din apropierea Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, unde și-au luat rămas bun de la părinți.

Timp de trei zile, participanții s-au bucurat unii de alții, de jocuri, natură, mișcare și prietenie. Organizatorii le-au pregătit jocuri de echipă, jocuri sportive, ateliere de comunicare, tir cu arcul, muzică și dans, Seara talentelor, drumeție și program de piscină.

Tabăra s-a încheiat cu o vânătoare de comori, organizată la Mănăstirea Brâncoveanu, care a pus în valoare patrimoniul brâncovenesc, cu scopul de a lărgi orizontul cultural al celor mici în ceea ce privește biserica lor. A urmat festivitatea de încheiere, în care copiii, cărora li s-au alăturat din nou părinții, au putut vedea filmul taberei și au primit diplome și cărți. Încheierea s-a făcut cu un foc de tabără la care au participat și familiile copiilor”, a declarat Natalia Corlean, unul dintre organizatori.

Amanet King Onix
TMF Copy Center
Bikeathon
Monumente funerare

 

Reacțiile părinților nu s-au lăsat așteptate.

A fost de vis! Mulțumim tuturor!”, „Felicitări și mulțumiri tuturor!”, „Dumnezeu să vă răsplătească și să vă binecuvânteze!”, „Felicitări! Un vis frumos împlinit” – sunt doar câteva dintre mesajele transmise de părinții celor mici.

Tabăra copiilor brâncoveni a fost organizată de Biserica brâncovenească Sf. Nicolae, cu sprijinul echipei de voluntari ai Asociației Doamna Maria Brâncoveanu.

foto „Asociația Doamna Maria Brâncoveanu”


Apreciază
Distribuie