Francezii şi-au verificat investiţiile

Cabinetul medical şcolar din oraşul Victoria, care a fost reabilitat în ultima perioadă, a fost inaugurat miercuri, 13 martie, în prezenţa oficialităţilor franceze din Chevilly-Larue. Circa 39.000 de lei au fost pompaţi în amenajări interioare ale cabinetului de la Colegiul Tehnic „Alexandru Bărbat” care deserveşte toţi elevii oraşului, adică în jur de 1.500 de copii.

Banii provin dintr-un orăşel de lângă capitala Franţei şi au fost obţinuţi în urma unui parteneriat încheiat între oraşul Victoria şi oraşul Chevilly-Larue din Franţa.

Florian Shaorma
Mobila SH
curatare tapiterie
Sezar Forest - soferi profesionisti
Agromar

La inaugurarea cabinetului a ţinut să fie prezentă o delegaţie a orăşelului francez condusă de viceprimarul oraşului Jean Paul Homasson şi de preşedintele Asociaţiei Chevilly-Larue – Victoria, Phillpe Boivin. De altfel şi alegerea firmei care a reabilitat acest cabinet s-a făcut în Franţa. Societăţile comerciale au trimis ofertele lor acolo, iar francezii au ales-o pe care care li s-a părut a fi cea mai bună, adică chiar o firmă din oraşul Victoria. Cristina Cornilă


Apreciază
Distribuie