Fratele i-a incendiat casa. Focul a cuprins și construcțiile vecinilor

Incendiul devastator de sâmbătă noaptea, din comuna Homorod, a fost provocat intenționat. Focul a distrus totul pe o suprafață de  peste 300 mp.

Din cercetările și investigatiile efectuate de IPJ Brașov a rezultat că, în seara respectivă, pe fondul unor neînțelegeri, incendiul ar fi fost provocat în mod intenționat de către fratele persoanei a cărui locuință a fost incendiată, în vârstă de 52 ani.

Polițiștii au declanșat activități de căutare a suspectului și l-au prins, ieri. Bărbatul identificat a fost reținut pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Ulterior, în cursul acestei zile, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Rupea, care a decis  să fie arestat preventiv pentru 30 zile.

Spalatoria GPC
Proaspat Alb
Demgy - locuri de munca
JTTI
La Turcu
Florian Shaorma
Monumente funerare

„Polițiștii au fost sesizați prin 112 că la un imobil din localitatea Homorod s-a produs un incendiu care a cuprins o locuință și o anexă. Ulterior, prin extindere, incendiul a cuprins trei anexe aparținând altor două imobile învecinate. Nu au fost înregistrate victime omenești. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Ionuț Marin.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz.


Apreciază
Distribuie