Gabor: „PNL nu mai urmărește interesele cetățenilor”

Patru din cei cinci consilieri PNL Făgăraș au demisionat din Consiliului Local, seara trecută, în timpul ședinței. 

Carla Motoc și Sorin Mănduc și-au dat demisia după ce consilierii au votat împotriva plecării lor din Consiliu. Acesta era următorul pas după ce au fost excluși din partid, în urmă cu două săptămâni, pentru neplata cotizației de 210 lei, pe care o avea fiecare.

Gestul celor doi a fost urmat de colegii lor Constantin Gabor și Remus Mogoș, care au declarat că nu se mai regăsesc în actualul partid.

Constantin Gabor ne-a declarat că, deși va rămâne mereu un liberal, în momentul de față nu poate rămâne într-un partid care care nu își respectă membrii și nu mai urmărește interesele cetățenilor.

Bilka - consultant vanzari
Pensiunea Confort Morosanu
fost consilier local, Constantin Gabor

El confirmă, astfel, declarația lui Sorin Mănduc, din urmă cu două săptămâni, în care sugera că motivele excluderii lui din partid sunt unele ascunse.

fost consilier local, Sorin Mănduc

Contactat de Bună Ziua Făgăraș, președintele PNL Făgăraș, Ioan Mareș nu dorește să comenteze gestul de seara trecută și dezamăgirea celor patru colegi.

președintele PNL Făgăraș, Ioan Mareș

Biroul Politic Local va lua act de demisiile celor patru consilieri PNL și va stabili alte patru nume care vor ajunge în Consiliul Local Făgăraș.


Apreciază
Distribuie