Gala Comunității Țara Făgărașului revine! Ai o propunere la nominalizări?

Gala Comunității Țara Făgărașului revine cu a doua ediție.

Evenimentul este dedicat voluntarilor care s-au implicat în acțiuni benefice comunității din care facem toți parte.

„Gala Comunității s-a născut din dorința de a aduce împreună binele care se întâmplă în Țara Făgărașului, de a le aduce oamenilor, grupurilor de inițiativă, companiilor și organizațiilor, recunoștință și apreciere. Acești oameni, de cele mai multe ori, prin acțiunile lor de voluntariat acționează în beneficiul altora și al comunității. Aceste modele de implicare ar trebui recunoscute nu doar în cercurile restrânse, ci aduse chiar în fața comunității. Prin Gala Comunității dorim să îi premiem, le vom oferi celor care vor fi nominalizați, trofee, diplome și, cum spuneam mai devreme, recunoștința noastră”, mărturisește Cristina Muntean, membră a Fundației Comunitare Țara Făgărașului.

Făgărășenii sunt invitați pe 22 noiembrie, de la ora 18.00, în crama Cetății, să-i cunoască pe cei care au contribuit la schimbarea în bine a zonei noastre și să-și exprime recunoștința. Înainte, însă, trebuie să propună persoane despre care cred că ar merita trofeul Gala Comunității Țara Făgărașului.

„Cele 13 categorii de premiere din această ediție a galei sunt: Voluntarul anului, Din pasiune pentru…, Colegul implicat, Compania implicată, Liderul care schimbă lumea, Echipa anului, Promotor al artei, culturii și tradițiilor în Țara Făgărașului, Povești și povestitori care inspiră, Bunătatea care schimbă lumea, Impact în comunitate, Proiectul anului, Promotor al excelenței în educație, Promotor al mediului natural.

Amanet King Onix
Spalatoria Aqua Carpet
Agromar
Demgy
Victoria Federal IFN

Trebuie să specific că nu doar nominalizările vor fi luate în considerare, ci și autonominalizările vor fi la fel de importante. Cei care se știu în cauză, să nu ezite să se înscrie pe site-ul fundației”, a adăugat Cristina Muntean.

Pot fi nominalizate grupuri sau persoane fizice, organizații sau companii, care au desfășurat programe de implicare în comunitate în perioada ianuarie 2018 – 30 septembrie 2019, au oferit donații sau sponsorizări financiare sau materiale, au avut o contribuție individuală remarcabilă prin mobilizarea altor oameni, instituții și resurse, s-au remarcat ca lideri în campanii de atragere de fonduri, voluntariat sau implicare socială sau au desfășurat programe de strângere de fonduri în beneficiul unei organizaţii sau cauze din Țara Făgărașului.

Propunerile pot fi trimise până la data de 4 noiembrie, ora 23:59.


Apreciază
Distribuie