Gașca Zurli ajunge la Făgăraș

foto: zurli.ro

Gașca Zurli, trupa care a devenit un adevărat fenomen naţional în rândul copiilor din România, vine la Făgăraș.

Spectacolul „Puterea zâmbetului” va avea loc pe scena Casei de Cultură, vineri, 5 aprilie, de la ora 19.00. Este cel mai mare brand pentru copii 100% românesc. Bilete costă între 40 și 80 de lei, în funcție de categorie, și pot fi achiziționate on-line, aici. Sunt puse în vânzare și bilete VIP, care oferă accesul la o întâlnire specială cu Gașca Zurli.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în Casa de Cultură Făgăraș se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. După începererea spectacolului nu mai este permis accesul in locatia evenimentului. Atenție, se filmează!

Proaspat Alb
Spalatoria Aqua Carpet
Firma servicii renovare
Demgy
Sumi Agro - Mospilan
Florian Shaorma

Gașca Zurli are un success răsunător , după ce a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. Peste 850.000 de abonaţi pe canalul de YouTube, 2 producţii de televiziune la TVR1 si NaţionalTV, 5 DVD-uriîn tiraj de peste 20.000 unităţi. Peste 700.000.000 de milioane de vizualizări. Peste 300.000 de urmăritori pe paginile de Facebook.

Au ajuns în peste 40 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova, Danemarca, Germania. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine şi a adunat peste 70 de milioane de vizualizări.


Apreciază
Distribuie