Victor Ponta și Corina Crețu, la Făgăraș: Vom candida pentru Parlamentul European

foto: bunaziuafagaras.ro

Comisarul european Corina Crețu (ex-PSD) a anunțat că va candida din partea Pro România pentru Parlamentul European. Declarația a fost făcută într-o conferință de presă susținută în Cetatea Făgăraș, luni, alături de Victor Ponta.

„Eu am informat deja Comisia Europeană, am informat Parlamentul European şi preşedintele Comisiei Europene că voi candida pe lista din cadrul Pro România”, a declarat Corina Creţu.

Liderul Pro România a anunțat, de asemenea, că se va afla pe listă la alegerile europarlamentare, dar a precizat că nu va renunța la mandatul de deputat.

„Voi fi pe listă, dar nu merg la Parlamentul European […], cred că este mai mare nevoie de mine în Parlamentul de la Bucureşti, iar criteriile pe care noi vom face lista pe care practic, Corina o deschide alături de mine, nu este un criteriu politic, ci un criteriu de competenţă”, a declarat Ponta.

Proaspat Alb
Florian Shaorma
Mobila SH
Victoria Federal IFN
BPM - excavatorist
Sumi Agro - Shigeki
Monumente funerare
Amanet King Onix

Alături de cei doi, la conferința de presă care a avut l-c la Făgăraș s-a aflat și Ioan Rus, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie