George Rotaru petrece vara în staţiunea Olimp

Artistul făgărăşean George Rotaru s-a întors pe litoralul românesc. După cum îi este obiceiul, cântăreţul petrece sezonul rece peste ocean, în America, iar din iunie şi până în septembrie susţine spectacole la malul Mării Negre.

La complexul Cireşica din staţiunea Olimp, cândva restaurantul preferat al preşedintelui Băsescu, îl găsim pe George Rotaru în fiecare seară. Face echipă cu alţi colegi de breaslă şi încântă turiştii care trec pragul restaurantului.

Rotaru 1

,,Am ajuns aici în 21 mai. Am venit pe neaşteptate ca să-i pregătim o surpriză proprietarului de aici, pe care îl cheamă Constantin. Am pus la cale surpriza cu colegii mei, Gheorghe Gheorghiu şi Mihaela Condurache. Eu cânt în fiecare seară de la ora 20.00. Pe lângă noi trei, mai este Baletul Cireşica şi artista Mirela Pană. Rămân la mare până în 15 septembrie”, mărturiseşte cântăreţul.

Într-una din serile de august cel mai probabil pe scena de la Cireşica nu se va auzi şi vocea lui Rotaru. Asta, pentru că artistul ar putea da o fugă până la Făgăraş, să le cânte şi celor din oraşul lui în prima zi a Zilelor Cetăţii. Până atunci, însă, aveţi toate şansele să îl ascultaţi la Cireşica zilnic dacă vă nimeriţi la mare. Mulţi făgărăşeni îl caută.

Proaspat Alb
Victoria Federal IFN
Moveos
Amanet King Onix
Agromar
Demgy
Monumente funerare

Solistul spune că în prima parte din luna iunie turiştii străini au fost aproape mai mulţi ca cei români, a întâlnit nordici, orientali şi mulţi francezi.

În luna mai, înainte de a reveni pe pământ românesc, a fost invitat la Bruxelles în Belgia pentru o seară de romanţe şi muzică de petrecere. Anterior spectacolului din capitala Belgiei, Rotaru şi-a petrecut ultima jumătate de an în SUA. A locuit în special la New York, dar a susţinut cântări şi în Arizona, precum şi în California.

În scurtele sale drumuri pe la Făgăraş se îngrijeşte de CD-ul la care lucrează cu Radu Galfi. Are 12 piese şi este aproape de o lansare.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie