Prinţul Charles şi-a făcut fundaţie în România

Prinţul Charles are o fundaţie proprie în ţara noastră. Se numeşte ,,The Prince of Wales’s Foundation” şi a fost lansată marţi la Viscri.

Este o organizaţie caritabilă care urmăreşte să sprijine păstrarea patrimoniului, agricultura şi dezvoltarea durabilă. Acivităţile asociaţiei non profit se vor desfăşura la casa prinţului din Viscri.

La ora aceasta locuinţa este transformată într-un centru de pregătire pentru cei care vor să păstreze autentice tradiţiile din Transilvania. Acest centru va avea o sală de conferinţe cu 70 de locuri, cafenea şi spaţii de cazare.

Cei care vin aici pot face cursuri de restaurare. Chiar Charles a numit membrii din Consiliul Director, iar printre aceştia face parte şi contele Kalnoky, prietenul său din România.

Demgy
Second hand & outlet
Spalatoria GPC
Mogaldea Therapy
JTTI
Cabinet ORL
Fantanita Craiesei

Fundaţia va oferi cursuri de restaurare atât pentru comunităţile locale, cât şi pentru studenţi şi ucenici din străinătate.

Moştenitorul coroanei britanice spune că a ales să-şi deschidă o fundaţie în România pentru că iubeşte această ţară, dar şi pentru că a avut o stră-stră-străbunică din Transilvania.


Apreciază
Distribuie