Ghetuțe noi de Sfântul Nicolae

Asociaţia „Doamna Maria Brâncoveanu” Făgăraş vrea să-i ajute pe copii să meargă la școală și când e frig sau ninge și de aceea a reluat campania de împărțit bucurie de Moș Nicolae.

Campania „Ghetuțe noi de Sfântul Nicolae”  se derulează în toată Țara Făgărașului, până în 6 decembrie 2021.

Asociația pune la dispoziția celor care vor să dăruiască o listă cu prenumele mai multor copii și mărimea lor la papuci. Persoanele care vor să-l ajute pe Moș Nicolae trebuie să aleagă din listă prenumele copilului și să-l transmită Asociației. Urmează pregătirea ghetuțelor noi într-o cutie cadou și etichetarea acesteia.

Voluntarii Asociației „Doamna Maria Brâncoveanu” Făgăraş vor duce pachetele la destinatari în preajma zilei de Sfântul Nicolae.

De multe chiote de bucurie am avut parte zilele trecute, când am anunțat familiile și le-am cerut măsurătorile copiilor. Povestea „Ghetuțe noi de Sfântul Nicolae”  e gata pentru un nou episod, după dureroasa întrerupere de anul trecut”, recunosc, cu emoție, organizatorii campaniei.

La Turcu
Moveos Fagaras_11.22
Monumente funerare
Amanet King Onix
JTTI

Persoanele care vor să dăruiască încălțăminte nouă și călduroasă pentru copiii mai puțin norocoși pot adăugat în cutie și alte cadou (dulciuri, rechizite etc.).

Informații suplimentare se pot obține și la tel. 0721.139.536.


Apreciază
Distribuie