„Ghiozdănele călătoare” pentru 90 de copii din Țara Făgărașului

foto: Facebook / Cutiuta calatoare

Primele rezultate concrete ale competiției Bikeathon încep să se vadă deja, cu o bătălie câștigată în „războiul” împotriva abandonului școlar.

90 de copii din satele Țării Făgărașului vor începe școala cu ghiozdane și rechizite noi. Proiectul Ghiozdănelul Călător, inițiat de echipa Cutiuței Călătoare, a reușit să strângă 8.850 de lei pentru achiziționarea a 55 de ghiozdane. Aproape 3.000 de lei au fost donați peste ținta propusă. Alte 35 au fost donate de compania Herlitz.

Toate vor ajunge la școlari începând cu 1 septembrie. Beneficiarii sunt copii premianți ai claselor 1-4, iar unii dintre ei fac parte din grupuri care desfășoară activități culturale în satele unde locuiesc.

Pe lângă rechizite, în ghiozdănelele călătoare vor fi puse și obiecte pentru trusa de igienă personală, donate de mai multe persoane cu inima mare.

Agromar
Firma servicii renovare
Florian Shaorma
Reno Depo
Spalatoria Aqua Carpet

„Ne-au fost donate de către medicul dentist Oana Bianu și Ana Maria Kesseru, Ana T., Ovidiu P. și alte persoane care au dorit să rămâna anonime, și cărora le mulțumim insutit”, declară inițiatorii cauzei umanitare.

Peste 350 de susținători au ales să contribuie financiar la proiectele înscrise la Bikeathon 2018.


Apreciază
Distribuie