Zilele Cetății Făgăraș, un succes și pentru comercianți

foto: Walter Ghicolescu

Cei peste 25.000 de făgărășeni și turiști prezenți la Zilele Cetăți, în cele patru zile, nu au trecut doar pe la tarabele cu mâncare și băutură.

Unii dintre meșterii populari aflați la Târgul Meșteșugarilor au fost nevoiți să plece înainte de încheierea evenimentului. Vânzările au fost peste așteptările comercianților și au rămas fără marfă. Este și cazul unei familii din Craiova care a venit în Făgăraș cu mobilier și obiecte din lemn pictate.

Rodica Dîlganu ne-a declarat că ea și soțul ei au fost nevoiți să plece sâmbătă după-amiază. Amândoi au rămas plăcut impresionați de localnicii și turiștii care le-au apreciat lucrările.

foto: Rodica Dîlganu

„Din păcate a trebuit să plecăm pentru că am rămas fără marfă. Am fost plăcut impresionați de localnicii și turiștii care au apreciat lucrările noastre așa mult. A trebuit să ne despărțim de atmosfera specială și de oamenii calzi și primitori printre care avem prieteni și ne-am făcut alții noi”, a mărturisit doamna Dîlganu.

Firma servicii renovare
Amanet King Onix
JTTI
Spalatoria GPC
Agromar
Proaspat Alb
curatare tapiterie

Rodica și Viorel au demarat o mică afacere în urmă cu zece ani. Obiectele lor sunt acum apreciate nu doar în țară, ci și în străinătate.

Deși sunt invitați de trei ani, cei doi au fost prezenți la Zilele Cetății Făgăraș pentru prima dată. Povestea lor o puteți citi aici.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie