Incredibil! Petiție pentru ca Primăria Ticuș să-și facă treaba

Situație incredibilă în Țara Făgărașului. Jumătate din sătenii din Cobor au semnat o petiție pentru ca aleșii… să-și facă treaba.

Aproximativ 70 de oameni și-au pus semnăturile pe o foaie prin care Asociația SISUR cere Primăriei Ticuș să vină cu un plan de îndepărtare a aluviunilor aduse de inundațiile de la sfârșitul lunii trecute. Inițiativa îi aparține pompierului voluntar Erwan Joliff, care îl acuză pe primarul Emil Șchiopea – PNL (foto dreapta, jos) de nepăsare și ignoranță.

Imediat după viitura puternică ce a măturat satul, reprezentanții instituției au intervenit pentru scurt timp și apoi ar fi abandonat lucrările. Pâraiele au rămas necurățate, deși instituția dispune de un excavator, drumurile afectate de apă nu au fost reparate, iar despre măsuri preventive nici nu se poate discuta, spun oamenii.

curatare tapiterie
Liceul Senchea
Sezar Forest - soferi profesionisti
JTTI
Florian Shaorma
Brutaria Dragus
Demgy
foto: primaria-ticus.ro

„Cerem din partea primăriei un plan de intervenție și bineînțeles acțiuni concrete. Dacă nu este responsabilitatea lor să facă lucrul aceasta, atunci de ce mai plătim impozite? Doar să aibă salarii o gașcă de funcționari? Îmi doresc o altă abordare față de problemele comunității. Îmi doresc o primărie aproape de oameni și care să pună toate resursele sale în îmbunătățirea situației comunei. Îmi doresc un primar care vorbește cu oamenii și le înțelege necazurile”, scrie pe pagina personală de Facebok, Francezul din Cobor.

Petiția a fost înregistrată la instituția condusă de Șchiopea, în speranța că va fi elaborat un plan de intervenție.


Apreciază
Distribuie