Tânăr din Ticuș, arestat după ce a mers gol pușcă pe stradă

Un tânăr în vârstă de 22 ani, din Ticuș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a intrat locuința fostei prietene și ar fi agresat-o verbal.

În casă se mai aflau două persoane, pe care agresorul le-ar fi amenințat cu bătaia. S-a întâmplat din cauza geloziei și a consumului exagerat de alcool,  spun polițiștii.

Scandalul nu s-a încheiat, tânărul  s-a dezbrăcat în public, în fața locuinței și a mers gol pe străzile din localitate. S-a oprit la un bar, iar la scena nud au asistat și clienții.

Polițiștii din Hoghiz, care au intervenit la fața locului l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore.

Monumente funerare
Reno Depo
Florian Shaorma
Mobila SH
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
Amanet King Onix

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au aflat că agresorul scandalagiu se afla sub supraveghere judiciară pentru alte fapte penale.

Pentru că a încălcat măsurile impuse de instanță, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile.

Tânărul din Ticuș este cercetat în continuare pentru săvârșirea a patru infracțiuni: tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe.


Apreciază
Distribuie