„Haimanaua“ a descreţit frunţile spectatorilor

Prima piesă de teatru din actualul sezon a fost jucată vineri seara pe scena Casei de Cultură din Făgăraş. Odată cu „Haimanaua“, spectatorii făgărăşeni s-au întâlnit cu actorii: Tudorel Filimon, Alina Chivulescu, Dragoș Ionescu, Adela Popescu, Andrei Duban şi Dan Tudor, în regia ultimului.

Personajul Alexandru Filimon a fost interpretat de … actorul Tudorel Filimon, secondat cu patos de senzuala Alina Chivulescu în rolul soției și de exuberanta Adela Popescu în ipostaza amuzantă a fiicei îndrăgostite.

Andrei Duban și Dragoş Ionescu, actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui Dan Tudor, au dat savoare comică piesei de teatru (galerie foto).

Victoria Federal IFN
Demgy
Sezar Forest - soferi profesionisti
Reno Depo
Agromar

Dincolo de talentul cu care Dan Tudor ştie să construiască adevărul teatral, să decupeze momente, să valorifice potenţialul unor situaţii comice, regizorul şi-a ales întotdeauna bine actorii.

Publicul prezent vineri seara în sala mare a Casei de Cultură s-a bucurat din plin de întâlnirea cu unii dintre cei mai populari actori români de comedie ai momentului şi a savurat fiecare moment al spectacolului.


Apreciază
Distribuie