HCM joacă sâmbătă la 12.00

Programul competiţional al handbaliştilor se reia sâmbătă, 12 aprilie. Făgăraşul este gazda meciului dintre HCM Făgăraş şi CS Universitatea Craiova, care se va disputa de la ora 12.00 în sala Colegiului Naţional „Radu Negru”. HCM-ul este deocamată pe locul III cu 31 de puncte, la egalitate cu HC Argeş Piteşti (locul II) şi Voinţa Sebeş, judeţul Alba (locul IV).

antrenor Dumitru Opriş
antrenor Dumitru Opriş

Potrivit antrenorului Dumitru Opriş, distanţa mare dintre etapele returului este un adversar destul de important.

„Nu ştiu cum s-au făcut aceste programări, cert este că băieţii au nevoie de meciuri nu de pauze aşa lungi. De aceea, vineri, 4 aprilie, am jucat un meci amical cu CSM Ploieşti din Divizia A, Seria A, locul 5. Am jucat trei reprize, scorul a fost strâns, dar aveam nevoie de aşa ceva pentru a rula toţi jucătorii, pentru a încerca două-trei scheme de atac, pentru relaţiile de joc dintre coechipieri. Urmează meciul cu Craiova, o echipă incomodă, au aceeaşi echipă de vreo patru ani, au relaţii de joc foarte bune. Sperăm la un meci frumos, la susţinere din partea publicului făgărăşean şi, de ce nu, la o nouă victorie importantă”, spune antrenorul Opriş.

Proaspat Alb
curatare tapiterie
JTTI
Monumente funerare
Demgy
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Moveos
Agromar

Meciul cu Universitatea Craiova va conta pentru etapa a XVIII-a a Diviziei A la handbal, când contra candidatele la poziţia secundă în clasament, HC Piteşti şi Voinţa Sebeş, vor avea meciuri tot pe teren propriu, cu HC Sibiu, respectiv Baia Mare.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie