Hoț prins după un furt dintr-o benzinărie din Făgăraș, aflat deja sub control judiciar, lăsat în libertate

Doi tineri care au furat dispozitive electronice dintr-o benzinărie din Făgăraș au fost reținuți de polițilti, însă un judecător i-a lăsat în libertate sub control judiciar, deși unul dintre ei mai are un dosar penal pentru fapte asemănătoare și se afla sub control judiciar.

Polițiștii din Făgăraș au identificat doi tineri, în vârstă de 21 și 25 de ani, suspectați de furtul comis în noaptea de duminică spre luni. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că „unul dintre tineri avea deja aplicată măsura preventivă a controlului judiciar, fiind cercetat și în cadrul unui alt dosar penal, pentru comiterea unor infracțiuni similare”, potrivit IPJ Brașov.

Suspecții au fost reținuți preventiv pentru 24 de ore și au ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brasov. Numai că, după ce au ajuns în instanță, judecătorul a decis ca aceștia să fie plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Brașov.

JTTI
Spalatoria GPC
Demgy
Florian Shaorma
Second hand & outlet
Monumente funerare

Bunurile au fost recuperate, iar cercetările sunt continuate de polițiștii făgărășeni sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „furt calificat”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie