Hotelul de Gheață din Munții Făgăraș, în topul celor mai bune vacanțe de aventură din această iarnă

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac apare într-un top al „celor mai bune vacanțe de aventură din această iarnă”, realizat de jurnaliștii de la The Standard, alături de munții Kerlingarfjöll din Islanda, Laponia și Munții Stâncoși din Canada, scrie Turnul Sfatului.

Jurnaliștii britanici propun o excursie de o săptămână, care să înceapă și să se încheie la București.

„Este un tur cu oprire rapidă la unele dintre cele mai pitorești orașe medievale din România, cu o incursiune în istoria sa folclorică. Aveți ocazia să vedeți faimosul Castel Dracula acoperit de zăpadă și să învățați să vă dați cu sania trasă de husky în Munții Harghita. Și piesa de rezistență: vă veți petrece ultima noapte în impresionantele camere de iglu din Transilvania, Hotelul de Gheață – la care se poate ajunge doar cu telecabina. Locuința unică oferă toată distracția de a merge cu snowmobilul, săniușul și snowtubingul, precum și o masă unică cu patru feluri de mâncare la o masă de gheață”, se precizează în articol.

Oferta propusă de o agenție britanică de turism este descrisă de jurnaliștii de la The Standard „o experiență de tip Frozen meets Dracula”, costă 719 lire de persoană și este valabilă din luna ianuarie.

Leloland
Monumente funerare
Narin
Cabinet ORL
Proaspat Alb
Amanet King Onix
JTTI

Pregătirile pentru construirea hotelului din acest an au început, însă totul depinde de cât de rece va fi în această iarnă.

„Vă informăm cu mare bucurie că am început pregătirile pentru startul sezonului 2023 – 2024 al proiectului Hotel of Ice Bâlea Lac. Avem încrederea că, atunci când condițiile meteorologice vor fi potrivite pentru acest demers și straturile de zăpadă și gheață de la Bâlea Lac vor fi suficient de groase, vom putea începe ridicarea celui de-al șaptesprezecelea Hotel de Gheață, construcție inedită ce a devenit, în ultimele decenii, un adevărat simbol al sezoanelor de iarnă în cea mai cunoscută căldare glaciară a Munților Făgăraș. Chiar dacă mai sunt încă de rezolvat destul de multe chestiuni organizatorice și nu lipsesc nici unele incertitudini independente de planurile și dorințele noastre, am reușit crearea unei strategii pe care ne-o dorim pusă în practică, astfel încât să putem aduce o nouă bucurie și turiștilor ce vor ajunge în această iarnă la Bâlea Lac”, anunță administratorii Hotelului de Gheață.

Tema Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac, 2023 – 2024”  este „Arta modernă în gheață”, iar fiecare încăpere a noului și ineditului hotel va purta numele unui cunoscut artist contemporan.


Apreciază
Distribuie