Hoții cardului bancar au fost găsiți! Sunt doi tineri din Țara Făgărașului

foto: IPJ Brașov

Cele două persoane, căutate de polițiștii făgărășeni pentru „însușirea bunului găsit”,  „efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” și „acces ilegal la un sistem informatic”, au fost identificate.

În urma mediatizării cazului, o cititoare a unui site online din municipiul Făgăraș a furnizat informații, ce au condus la identificarea autorilor”, anunță IPJ Brașov.

Astfel, polițiștii din cadrul  Postului de Poliție Șinca și lucrătorii Biroului de Investigații Criminale Făgăraș au stabilit identitatea autorilor, aceștia fiind doi tineri în vârstă de 17 ani, respectiv 22 ani.

Amanet King Onix
Spalatoria GPC
Autopel
Florian Shaorma
Proaspat Alb
RIM Fam

Reamintim că un bărbat, în vârstă de 56 ani, din municipiul Făgăraș, a sesizat oamenii legii asupra faptului că a pierdut cardul bancar, iar de pe acesta au fost retrase mai multe sume de bani, fără consimțământul său. Joi, 22 octombrie, IPJ Brașov a făcut publice imaginile celor doi făptași, iar aceștia au fost recunoscuți rapid.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit,  instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în  care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


Apreciază
Distribuie