Hoţul a 68 de oi, imposibil de găsit!

Cele 68 de oi furate în data de 4 iunie de pe un câmp de la Drăguş parcă au intrat în pământ. Nici proprietarul şi nici poliţia n-au dat de urma animalelor sau a autorului furturlui. Potrivit şefului de post de la postul de poliţie Drăguş, ag. şef Ionel Tănăsescu, oamenii legii încă desfăşoară cercetări pentru identificarea făptaşului sau făptaşilor.

Poliţistul a refuzat însă să dea detalii cu privire la existenţa unui cerc de suspecţi. Între timp, proprietarul Ioan Rogozea înregistrează în continuare o pagubă estimată de 30.000 lei. DSCN6641

În momentul în care animalele au fost furate, ele se aflau la o stână pe raza administrativă a Drăguşului, la graniţă cu comuna Viştea. Avea doi ciobani angajaţi, iar unul dintre ei a dispărut cu tot cu oile. Bărbatul, care este de loc din Târgovişte, a fost găsit după patru zile de angajatorul lui la o altă stână de pe raza judeţului Sibiu, de la care – a povestit – n-a ştiut încotro să se îndrepte, nefiind cunoscător al zonei. El a spus că a fost îmbătat de nişte necunoscuţi, iar aceştia ar fi autorii furtului. Totuşi poliţiştii n-au reuşit să-i identifice până la această oră.

Amanet King Onix
Florian Shaorma
Monumente funerare
JTTI
Firma servicii renovare
Victoria Federal IFN

Ultimul furt cu autor neidentificat în zona noastră s-a petrecut la Sâmbăta de Sus cu mai bine de un an în urmă. A fost furat un seif cu peste 10.000 de lei din incinta Primăriei, iar hoţii n-au fost prinşi niciodată.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie