Încă două săptămâni pentru înscrierile la Bikeathon Țara Făgărașului 2021

Fundația Comunitară Țara Făgărașului anunță că au mai rămas două săptămâni în care doritorii se pot înscrie la ediția 2021 a Bikeathon Țara Făgărașului, cursa faptelor bune. Bicicliștii care vor să pedaleze pentru unul dintre proiectele susținute la ediția Bikeathon Țara Făgărașului de anul acesta se mai pot înscrie online, până pe 3 septembrie, la adresa https://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-biciclisti-2/. Spre deosebire de edițiile anterioare ale concursului, la ediția din acest an nu se vor mai face înscrieri în ziua  evenimentului.

Pentru bicicliștii înscriși în concursul de anul acesta, Bikeathon vine cu 5 provocări:

18 septembrie 2021

  • BKT 70, cursa de 70 de km
  • BKT 40, cursa de 40 de km
  • BKT 20, cursa de 22 de km
  • BKT 4, cursa de 4 km pentru persoanele în scaun rulant sau handbike

19 septembrie 2021

  • BKT 10, cursa de 10 km (cursa populară) pentru familie
  • cursele copiilor, în jurul Cetății Făgăraș (1 TUR, 2 TURE și 3 TURE).

Întregul calendar al concursului este disponibil la adresa https://bikeathon.fundatiactf.ro/calendar/.

Sezar Forest
Din Bucatele Cetatii - angajari

La fel ca în cazul edițiilor anterioare, traseele celor cinci curse ale Bikeathon Țara Făgărașului îi provoacă pe bicicliștii înscriși să descopere Făgărașul și peisajele naturale din împrejurimile orașului. Hărțile traseelor sunt disponibile la adresa https://bikeathon.fundatiactf.ro/trasee/.

În caz de vreme nefavorabilă sau de alte impedimente de natură tehnică sau care țin de infrastructură, traseele pot suferi modificări sau actualizări. Orice modificare va fi comunicată pe canalele oficiale ale Bikeathon Țara Făgărașului.


Apreciază
Distribuie