Premieră în Făgăraș: Turneu de tenis de masă. Participă aproape 200 de sportivi

foto AmaTur Romania

Sâmbătă și duminică, 21-22 august, pasionații de tenis de masă din toată țara se întâlnesc în Făgăraș, unde se desfășoară un turneu de amatori în cadrul circuitului individual AmaTur România. Concurenții au la dispoziție 16 mese, mingi de plastic și o suprafață de joc de 1.600 mp.

„Turnirul Cetății Făgărașului” are loc în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru”. Vor concura 192 de sportivi, la patru categorii: Open, Elite,  Avansați, Hobby.

Accesul publicului este permis în limita locurilor disponibile, cu obligația respectării a cel puțin uneia dintre condițiile impuse de lege:

Amanet King Onix
Monumente funerare
Senchea
Stihl
    • prezentarea dovezii vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și să fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
    • prezentarea rezultatului negativ al unui test PCR, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea competiției;
    • prezentarea rezultatului unui test antigen (test rapid) negativ, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea competiției;
    • prezentarea dovezii că a trecut prin boală în ultimele 6 luni, dar nu mai devreme de 14 zile de la vindecare”, se arată în comunicatul Primăriei Făgăraș.

Turneul este organizat de secția de tenis de masă a CSM Făgăraș, antrenorul Cătălin Ivan și Petru Malene, fiind cofinanțat din bugetul local al municipiului Făgăraș.


Apreciază
Distribuie