Încă mai este plauzibilă!

Înşelătorie prin telefon

Un bărbat din Făgăraş a luat o ţeapă de 120 de euro după ce a dat crezare unui telefon venit de la un necunoscut care s-a dat drept un angajat al societăţii Romtelecom.

Făgărăşeanul a crezut că a câştigat premiul vieţii lui când a auzit că, fără să facă nimic sau fără să participe la vreun concurs, a fost desemnat câştigătorul unui premiu de 5.000 de euro. Nu avea un sacrificiu prea mare de făcut pentru a intra în posesia banilor, după cum îl anunţase vocea de la telefon. Trebuia să cumpere 12 cartele reîncărcabile de zece euro fiecare şi să trimită codul de reîncărcare la un număr indicat. O nimica toată comparativ cu suma ce avea s-o primească!

Făgărăşeanul, aflat la vârsta pensionării, a dat fuga la magazin, a cumpărat cartelele şi a făcut ce trebuia să facă. S-a întors acasă şi s-a pus pe aşteptat. Ştia de la ultima discuţie că după ce comunică acele coduri de reîncărcare avea să fie căutat la domiciliu de un reprezentant al societăţii Romtelecom pentru a-i înmâna banii. N-a venit nimeni. N-a primit nimic!

Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Spalatoria Aqua Carpet
Mobila SH
Florian Shaorma
Firma servicii renovare
Amanet King Onix
JTTI

Şi-a dat seama în cele din urmă de gafa ce-o făcuse şi a făcut o plângere la poliţie. Oamenii legii de la Poliţia Făgăraş încearcă acum să dea de urma făptaşului.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie