Încă un accident rutier grav pe DN 1

Săptămână neagră pentru traficul auto din Ţara Făgăraşului! Miercuri, 2 septembrie 2015, în jurul orei 5 dimineaţa, pe DN 1, între Şercaia şi Mândra a avut loc un alt accident cu urmări grave.accident Sercaia-Mandra_04

Un bărbat de 45 ani, care conducea un autovehicul din direcția Brașov spre Sibiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens. Aici a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus, condus de un bărbat de 41 ani.

Conform comunicatului emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Braşov, accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorilor auto implicați în accident, decesul unui bărbat de 59 ani și rănirea altuia de 42. Ultimele două persoane se aflau în autovehiculul care circula dinspre Brașov spre Sibiu.accident Sercaia-Mandra_03

La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare, trei echipaje S.M.U.R.D și trei ambulanțe.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Sumi Agro - Shigeki
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Amanet King Onix
BPM - excavatorist

Reamintim că luni, 31 august 2015, un bărbat de 31 de ani, care conducea un autoturism din direcția Sibiu spre Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare între Şercaia şi Perşani. El a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotractor cu remorcă ce venea din sens opus. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului autoturismului și rănirea ușoară a celuilalt conducător auto implicat în accident.

 

foto: brasovultau.ro


Apreciază
Distribuie