Încă un minor dat dispărut în zona Făgăraşului

Poliţiştii Postului de Poliţie Şercaia au fost sesizaţi verbal cu privire la plecarea voluntară a unui minor de la o stână de pe raza comunei Mândra, unde lucra de mai bine de o lună de zile.

Mama minorului este cea care a anunţat autorităţile despre faptul că nu mai ştie nimic despre fiul ei. Cel dispărut se numeşte Kobat Mihai Petre, are 15 ani şi este din Şercaia. El a plecat voluntar de la stâna aflată în locul cunoscut de localnici sub numele de Uresa, de pe raza localităţii Mândra.

Minorul a dispărut de la stână sâmbătă, 3 mai. Cei care pot da detalii cu privire la dispariţia minorului o pot face la numărul unic de urgenţă 112 sau la cel mai apropiat post de poliţie.

Băiatul are 1,60 m înălţime, 45-50 kg, păr negru, tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu. În momentul dispariţiei minorul purta cizme gri, pantaloni negri şi o geacă neagră.

Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Sumi Agro - Zetanil
Amanet King Onix
Florian Shaorma

Pe 18 martie, o fetiţă din cătunul Măliniş, satul Sebeş, a dispărut din faţa porţii în timp ce îşi aştepta tatăl. Fetiţa răspunde la numele de Claudia Nicoleta şi are 5 ani.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie