Incendiu azi-noapte pe strada Nicovalei

Proprietarii unei case de pe strada Nicovalei din cartierul Meltea s-au trezit în plină noapte cu casa în flăcări. Pompierii au fost anunţaţi prin telefon la ora 00.34, azi-noapte, despre incendiul din cartier.

Timp de 5 ore aceştia s-au luptat cu focul, în condiţiile în care în apropiere nu exista nicio susă de apă din care să-şi poată alimenta autospecialele. Au ars 160 de metri pătraţi, adică acoperişul imobilului, un garaj şi anexele gospodăreşti.

Casa îi aparţine lui Gheorghe Ciora, care locuieşte la numărul 10. Patru autospeciale cu apă şi spumă au intervenit plus un echipaj SMURD. Proprietara locuinţei a suferit un atac de panică atunci când şi-a văzut casa în flăcări şi a trebuit transportată la Compartimentul Primiri Urgenţe din cadrul spitalului.

Amanet King Onix
PSD - alegeri locale 2024
Monumente funerare
Mobila SH
Proaspat Alb
Demgy
Victoria Federal IFN
casa a ramas fara acoperis
casa a ramas fara acoperis

Intervenţia s-a încheiat la ora 05.40, după cum a explicat comandantul Dorin Moldovan. Maşinile de pompieri nu au putut fi alimentate cu apă din cartierul Meltea şi toată noaptea au făcut „naveta” până la lacul Cetăţii, pentru a putea face faţă focului.

Cauza izbucnirii incendiului a fost un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile, după cum rezultă din raportul Detaşamentului de Pompieri.


Apreciază
Distribuie